Futbol

La zona d'acollida als seguidors del Celtic li costa més de 76.000 euros a Barcelona

El dispositiu especial de l'Ajuntament de Barcelona per atendre els seguidors del Celtic de Glasgow, en motiu del partit de Lliga de Campions davant del Barça a principis de març, ha suposat un cost de 76.500 euros, després que el consistori se'n gastés 88.000 i només en recuperés 11.500. Després dels actes incívics que aficionats del Glasgow Rangers van protagonitzar al novembre passat, l'Ajuntament barceloní va decidir instal·lar un punt de trobada al costat de les fonts de Montjuïc per evitar la concentració dels seguidors en les zones cèntriques de la ciutat.

Actualitzat

Les despeses de l'esdeveniment van ascendir a 65.000 euros, als quals cal afegir els 23.000 que va costar la instal·lació de pantalles gegants que van retransmetre el partit. Les racions de paella i cervesa que es van repartir - a 12 euros el plat i a 4 el got- van representar uns ingressos d'11.500 euros, quantitat que va cobrir el 17% de la despesa.

L'Ajuntament, encapçalat per Jordi Hereu, no es va encarregar directament de la venda de menjar ni de les begudes, sinó que ho va fer mitjançant concessions a empreses de restauració. A partir dels cànons que va cobrar, va obtenir els ingressos, segons han precisat fonts municipals.

Àmplia oferta lúdica

Al pavelló número 7 del recinte firal de Monjuïc, els aficionats del Celtic, a més de poder seguir el matx contra el Barça, podien comprar cerveses i racions de paella i, de manera gratuïta, escoltar concerts de grups escocesos i entretenir-se amb futbolins, un toro mecànic, billars, llits elàstics, un minigolf i un circuit de karts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut