El recorregut de la 84a edició de la Volta a Suïssa
Ciclisme

La Volta a Suïssa, 8 dies de ciclisme d'alt nivell per Esport3

Aquest diumenge comença la Volta a Suïssa, l'última gran prova de preparació per al Tour, que comptarà amb una participació excel·lent. La prova, que consta de 8 etapes, es podrà veure en directe cada dia pel canal Esport3.

Amb una contrarellotge d'11 quilòmetres a Frauenfeld comença aquest diumenge la 84a edició del Tour de Suïssa. Juntament amb el Criterium del Dauphiné acostuma a ser l'última pedra de toc per als aspirants a brillar en el Tour de França.

Aquest any l'organització ha preparat un programa molt dur, sense pràcticament oportunitats per als velocistes purs. De les 8 etapes programades, n'hi ha quatre de muntanya, dues amb un recorregut trencacames i dues etapes contrarellotge.

La prova comptarà amb la participació de dos corredors catalans, el vilanoví Marc Soler, que liderarà el Movistar, i el sabadellenc David de la Cruz, en les files de l'equip dels Emirats.

Entre els favorits a la victòria final hi ha Adam Yates, vencedor aquest any de la Volta a Catalunya, l'equatorià Richard Carapaz, guanyador d'un Giro, i corredors com Maximlian Schachmann, Jakob Fugsland o Esteban Chaves, que poden tener les seves opcions.

Però també destaca la presència del campió del món, Julien Alaphilippe, i de Mathieu Van der Poel, que per les seves característiques poden donar espectacle en algunes de les etapes, així com Stefan Küng en les contra rellotges.

Des d'aquest diumenge 6 de juny fins l'altre diumenge, dia 13, les etapes del Tour de Suïssa es podran veure en directe cada tarda pel canal Esport3.

 

Anar al contingut