Lamine Yamal, malson de Rabiot durant la semifinal de l'Eurocopa (EFE)
Eurocopa

La doble venjança de Lamine Yamal contra Adrien Rabiot després del seu golàs a l'Espanya-França

Una de les imatges virals del triomf d'Espanya contra França a l'Eurocopa la va protagonitzar Lamine Yamal, que tenia un compte pendent amb Adrien Rabiot, jugador de la selecció francesa

Redacció Esport3Actualitzat

El francès Adrien Rabiot va voler posar pressió sobre el jove jugador blaugrana abans de la semifinal, però la resposta de Lamine Yamal va ser implacable: un golàs antològic. I amb un espectador de luxe a primera fila, Rabiot. El francès no va poder parar la perla espanyola i va veure des de molt a prop la seva obra d'art.

Lamine Yamal es va prendre a la valenta el repte de "demostrar més coses" del francès. La frase li devia quedar gravada i, com demanava Rabiot, el blaugrana va fer el que no havia fet fins ara: marcar un gol a l'Eurocopa. Era la primera part de la venjança.

El de Mataró va marcar un autèntic golàs. Va rebre la pilota fora de l'àrea, va deixar a terra Rabiot i va enviar un esfèric inabastable a l'escaire defensat per Maignan.

Amb aquest gol, Lamine Yamal va fer història, en convertir-se en el jugador més jove a marcar un gol a la història de l'Eurocopa.

L'encàrrec de Lamine a Rabiot

Un feliç Yamal, quan va acabar el partit, sense perdre el seu somriure, es va acostar a la càmera que en aquell moment estava retransmetent la seva alegria i va pronunciar dues paraules mentre movia les mans: "Parla, parla", en al·lusió directa al missatge de Rabiot.

La premsa francesa reconeixia el mèrit del golàs, que qualifica com a "sublim" o "joia", un autèntic golàs que va ser el punt d'inflexió amb què es va iniciar la remuntada de la selecció espanyola.

Al de Mataró li van preguntar precisament per aquest gest i el seu destinatari, i Lamine Yamal va respondre amb la segona part de la venjança:

"La persona per a la qual era, suposo que ja deu saber que anava per a ell."

 

Una cosa és segura: el francès Adrien Rabiot es recordarà sempre de les seves paraules hores abans de la semifinal amb Espanya. En lloc d'intimidar-lo, va encendre la guspira en aquest jove que dissabte fa disset anys. El que va venir després ja és història del futbol europeu.

 

ARXIVAT A:
Lamine YamalEurocopa 2024
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut