L'exmetge Larry Nassar, condemnat a més de 200 anys de presó (Reuters)
Gimnàstica

La Universitat de Michigan indemnitzarà amb més de 400 milions de dòlars les 332 víctimes de l'exmetge Larry Nassar

El pacte assolit entre el centre universitari i les víctimes inclou 425 milions de dòlars a repartir entre les 332 dones i nenes que van ser abusades sexualment pel metge, a raó d'1,8 milions per afectada

Actualitzat
La Universitat Estatal de Michigan ha arribat a un acord per pagar més de 400 milions de dòlars a 332 víctimes de l'exmetge de l'equip de gimnàstica nord-americà Larry Nassar, declarat culpable d'abusar sexualment d'una gran quantitat de nenes i noies al llarg de la seva carrera.
   
"Aquest acord històric va sorgir gràcies a la valentia de més de 300 dones i nenes que van tenir el coratge d'aturar-se i negar-se a ser silenciades", ha apuntat un dels diversos advocats que representen les víctimes, John Manly, en un comunicat difós als mitjans nord-americans.
   
Nassar, que va treballar diverses dècades en aquesta Universitat, va rebre dues condemnes per aquests delictes i altres, com possessió de pornografia infantil, que sumen un total d'entre 100 i més de 200 anys de presó.
   
El pacte assolit entre el centre universitari i les víctimes inclou 425 milions de dòlars a repartir entre les 332 dones i nenes que van ser abusades sexualment pel metge, a raó d'1,8 milions per afectada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut