Esports

La UFEC recull més de 154.000 signatures per a una nova llei de l'esport

La UFEC remetrà aquestes signatures al Parlament perquè es debati una nova llei catalana de l'esport que suposaria un increment important de la dotació econòmica que el govern destina a les federacions esportives

Actualitzat

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha recollit més 154.000 signatures de suport a la iniciativa legislativa popular per a una nova llei de l'esport. La UFEC remetrà aquestes signatures al Parlament perquè es debati una nova llei catalana de l'esport que suposaria un increment important de la dotació econòmica que el govern destina a les federacions esportives.

Gerard Esteva, president de la UFEC, s'ha felicitat per l'èxit en la recollida de firmes, superant de llarg altres iniciatives legislatives populars anteriors.

"Hem rebut 154.492 signatures de suport en favor de la Iniciativa Legislativa Popular per una nova llei de l'esport a Catalunya. Superem de llarg a les últimes ILP que s'han presentat al Parlament de Catalunya com pot ser per exemple, la llei de la marihuana, que en va aconseguir unes 67.000 o la llei d'educació, que en va recollir 90.000".

Anar al contingut