Geoffrey Kondogbia, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

La UEFA sanciona Kondogbia amb dos partits suplementaris per haver forçat una targeta groga

El jugador francès es perdrà els vuitens de final de la Lliga Europa, que el València jugarà contra el Krasnodar. El Vila-real se les haurà amb el Zenit de Sant Petersburg, i el Sevilla, amb l'Slavia de Praga

Actualitzat

La Comissió d'Ètica i Disciplina de la UEFA ha castigat el jugador del València Geoffrey Kondogbia amb dos partits de sanció suplementaris en entendre que el jugador francès va forçar la targeta groga a les acaballes del partit d'anada dels setzens de final de la Lliga Europa contra el Celtic de Glasgow (0-2), per complir la sanció corresponent durant el partit de tornada i arribar net als vuitens de final.

Kondogbia ja no va poder jugar el partit de tornada, i ara es perdrà els dos partits de vuitens de final, tret que prosperi el recurs que ha interposat el mateix València. El cas és similar al que es podria trobar el madridista Sergio Ramos a la Champions, amb l'agreujant que el jugador andalús va admetre haver forçat deliberadament la targeta tot i rectificar més endavant.

El València, a Krasnodar

Amb Kondogbia o sense, el València jugarà els vuitens de final de la Lliga contra el Krasnodar rus, d'acord amb el sorteig que s'ha fet aquest divendres. També el Vila-real haurà de viatjar a Rússia, ja que li ha tocat jugar contra el Zenit de Sant Petersburg. Finalment, el Sevilla se les haurà amb l'Slavia de Praga. Les dates de referència per als vuitens de final de la Lliga Europa són el 7 de març per als partits d'anada i el 14, per als de tornada.  

Els aparellaments dels vuitens de final:

Chelsea - Dinamo de Kíev

Eintracht de Frankfurt - Inter Milà

Dinamo Zagreb - Benfica

Nàpols-Salzburg

València-Krasnodar

Sevilla - Slavia Praga

Arsenal-Rennes

Zenit - Vila-real

Anar al contingut