Messi es va exhibir contra la Juventus (Reuters)
Barça

La UEFA deixa Messi fora de l'equip ideal de la primera jornada de la Lliga de Campions

El jugador del FC Barcelona no apareix en el millor onze del debut a la Champions tot i el seu doblet contra la Juventus al Camp Nou

Actualitzat

La UEFA ha deixat Leo Messi fora de l'equip ideal de la primera jornada de la Lliga de Campions 2016-2017. El jugador del FC Barcelona no apareix en el millor onze del debut a la Champions tot i el seu doblet contra la Juventus al Camp Nou.

En canvi, sí que apareixen altres jugadors que van marcar per partida doble. Cristiano Ronaldo va anotar dos gols contra l'Apoel, Cavani va fer el mateix davant el Celtic i Harry Kane va firmar dos dels tres gols que el Tottenham va fer al Borussia Dortmund. Un altre bigolejador present en l'onze ideal, el jugador colombià de l'Olympiakos Felipe Pardo, va marcar els dos gols del conjunt grec en la derrota contra l'Sporting de Lisboa (2-3).

La defensa té protagonisme espanyol: Sergio Ramos i César Azpilicueta. El central del Reial Madrid va fer un bon partit contra l'Apoel que va culminar amb un gran gol de xilena, mentre que el polivalent defensa del Chelsea va rematar de cap una bona centrada de Cesc Fàbregas a la golejada davant del Qarabag.

El millor equip de la primera jornada de Champions és el següent: Alisson; Zappacosta, Stones, Ramos, Azpilicueta; Kimmich, Pardo, Fellaini; Cavani, Kane i Ronaldo.

Anar al contingut