La tercera samarreta del Barça 2022-23, més grisa que blanca
La tercera samarreta del Barça 2022-23, més grisa que blanca
barça

La tercera samarreta del Barça 2022-23, més grisa que blanca

Les primeres imatges que s'havien filtrat feien pensar en el retorn del blanc com a color principal de l'equipació, cosa que no es veia des del 1978

Redacció Esport3Actualitzat

Els equipis capdavanters del futbol mundial combinen cada temporada fins a tres models de samarreta diferents, totes elles ben diferents, per complaure els gustos diversos dels seus milions d'aficionats. En els seus dos primers partits de preparació, el Barça 2022-23 ja ha utilitzat la primera equipació, que combina un blau fort amb un de clar i el grana, i la segona, que és daurada en commemoració dels Jocs de Barcelona de fa 30 anys. Només en falta una per presentar i era la més esperada.

El primer prototip de la tercera samarreta que va circular per les xarxes

La tercera samarreta d'aquest curs va aixecar molta expectació des del moment en què se'n va filtrar una primera imatge. Les fotos mostraven un disseny blanc, color que el Barça no llueix lluny del Camp Nou des del 1978, a l'estadi de l'Aston Villa, amb una creu blaugrana.

Doncs bé, com s'aprecia en la publicació de Twitter del compte Barça Universal, aquest blanc trencat ha passat a gris, una tonalitat més habitual en les indumentàries culers. Grisa era, per exemple, la segona samarreta del segon projecte de Frank Rijkaard, el que va ajuntar Ronaldinho, Eto'o, Giuly i Deco, dirigits per la batuta de Xavi.

Anar al contingut