Luis Suárez podrà reaparèixer contra el Valladolid
Futbol

La targeta groga més curiosa que han ensenyat a Luis Suárez

El davanter de l'Atlètic de Madrid és amonestat per espiar l'àrbitre mentre comprova un penal en el monitor del VAR durant el partit de la Champions contra el Lokomotiv de Moscou

Redacció Esport3Actualitzat

Al llarg de la seva carrera, a Luis Suárez li han ensenyat un total de 128 targetes grogues jugant amb el Groningen, l'Ajax, el Liverpool, el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid. Al davanter uruguaià l'han amonestat per diferents motius, per simular un penal, per encarar-se a un contrari, per protestar a l'àrbitre, per treure's la samarreta després de fer un gol, per allunyar la pilota, però, fins al partit de la Lliga de Campions dels blanc-i-vermells contra el Lokomotiv de Moscou, mai li havien ensenyat una targeta groga per espiar l'àrbitre.

Va passar en el minut 25 del partit que es va jugar a l'estadi del Lokomotiv. El col·legiat francès Benoit Bastien va anar a fer una consulta al monitor del VAR per comprovar si hi havia penal per unes mans del mexicà Héctor Herrera de l'Atlètic. Amb el joc aturat i mentre l'àrbitre feia les consultes oportunes, Luis Suárez s'hi va acostar per darrere per veure de ben a prop l'acció del seu company i aquest excés de confiança del jugador uruguaià amb l'àrbitre li va acabar costant veure la targeta groga més insòlita i curiosa de la seva carrera i, a més a més, no va servir per impedir que el seu equip fos sancionat amb un penal en contra.

 

 

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut