Els dos equips s'ho han deixat tot damunt de la gespa d'Stamford Bridge
Champions

La tanda de penals classifica el Chelsea i serà el rival del Barça a les semifinals

Vanessa Gilles, en el 77, i Sara Däbritz en el minut 108 de la pròrroga havien avançat les franceses, però un penal transformat per Mjelde en el temps afegit de la pròrroga ha forçat la tanda de penals

•  Ocasió claríssima del Chelsea en el minut 15. Sam Kerr perdona davant Tiane Endler, que rebutja la pilota amb la cara. L'ocasió més clara del partit.
  • Lauren James fa una gran jugada personal, però Endler treu una mà prodigiosa per enviar la pilota a córner quan ja es cantava el gol a Stamford Bridge.
  • El Chelsea s'ha expulsat del damunt el domini de les franceses en els primers minuts i ara és qui genera més perill. Partit d'anada i tornada i molta incertesa per l'ajustat marcador de l'anada.
  • Final d'una gran primera part entre londinenques i lioneses que acabat amb empat a 0, tot i les bones opcions que han disposat tots dos equips.
  • Comença la segona part i entra Ada Hederberg per Bruun en l'Olympique. Sonia Bompastor va a totes.
  • Les franceses premen l'accelerador i obliguen la defensa anglesa a jugar en un bloc molt baix, tot i que no arriben les ocasions.

• Apareix Ada Hegerberg en el 63, però la seva rematada de cap surt fora per ben poc.
  • Impactant imatge de l'alemanya del Chelsea Melanie Leupolz sagnant pel nas després de rebre un cop fortuït de Van de Donk. No poden tallar l'hemorràgia i ha d'abandonar el terreny de joc. I més problemes per al Chelsea, Perisset també deixa el camp lesionada.
  • Bompastor treu una migcampista, Majri, per posar una davantera, Becho. El Lió posa més pólvora a la gespa d'Stamford Bridge per jugar els darrers quinze minuts del partit.
  • I l'estratègia li surt bé a l'entrenadora francesa. Gran centrada al primer pal de Lindsay Horan i rematada de primeres de Vanessa Gilles per posar-se per davant, 0-1, i empatar l'eliminatòria en el minut 77.
  • Reacciona el Chelsea que busca el gol que desfaci la igualtat a l'eliminatòria i tanca les franceses a la seva àrea.
  • 7 minuts d'afegit. El Lió arriba més sencer als minuts decisius. Però no hi ha hagut temps per a res més, la classificació es jugarà en el temps afegit.
  • El Lió, més sencer físicament a la pròrroga, ha capgirat el marcador en el minut 108. Centrada d'Ada Hegerberg, falla la defensa del Chelsea a l'hora de rebutjar i marca Däbritz de xut creuat. L'1 a 2 dona el pas a semifinals a l'Olympique.
  • Cop de teatre en el temps afegit de la pròrroga! Després de la revisió del VAR, Ivana Martincic ha assenyalat penal per l'entrada de Becho sobre Lauren James a l'interior de l'àrea. Mjelde ha transformat des dels 11 metres i l'1 a 2 torna a equilibrar l'eliminatòria. TORN PER ALS PENALS!
  • El Chelsea es classifica! Lindsay Horan falla el penal decisiu i les angleses seran el rival del Barça! Anada el 22 d'abril a Stamford Brigde, la tornada el dia 29 al Camp Nou.