Sebastian Vettel, amb els calçotets per fora de la granota
Sebastian Vettel, amb els calçotets per fora de la granota
Fórmula 1

La surrealista protesta de Sebastian Vettel a la FIA

El pilot alemany no està d'acord amb el control de la roba interior i ha decidit passejar-se pel pàdoc amb els calçotets per fora de la granota

Redacció Esport3Actualitzat

La FIA no només vol controlar l'ús de les joies, sinó que també el de la roba interior que utilitzen els pilots. Aquesta mateixa setmana, la FIA ha enviat un comunicat als equips recordant que la roba que porten els pilots per sota de la granota ha d'estar homologada per l'organitzadora del Mundial de la Fórmula 1.

Sebastian Vettel, però, ha considerat "poc necessari" que la FIA entri en quin tipus de roba interior han de portar els pilots. L'alemany ha destacat que haurien de ser els mateixos pilots qui prenguessin aquesta classe de decisions.

"Si som prou grans per prendre les nostres decisions fora del cotxe, hauríem de tenir l'edat suficient per prendre les nostres decisions dins el monoplaça."

Com a protesta, el quatre vegades campió del món de Fórmula 1 es va posar els calçotets per sobre de la granota i es va passejar pel pàdoc amb un to humorístic.

Anar al contingut