Els jugadors del Barça, celebrant un gol en un partit recent (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

La Supercopa d'Espanya es disputarà a Alzira

El Barça defensarà el títol davant Inter, ElPozo i Antequera el cap de setmana del 7 i 8 de gener

La localitat d'Alzira, a la Ribera Alta, serà la seu de la Supercopa d'Espanya de futbol sala, el primer títol de la temporada. El Barça, actual campió de la competició, optarà a guanyar el seu quart trofeu en competència amb Movistar Inter, ElPozo Múrcia i Antequera. La Supercopa es jugarà els dies 7 i 8 de gener del 2023.  

Es dona la circumstància que el Barça hi compareixerà com a vigent campió de Lliga, de Copa d'Espanya i de Supercopa i que l'únic equip classificat per haver guanyat algun títol a part dels blaugranes és l'Antequera, que va guanyar la Copa del Rei. El Movistar Inter, millor classificat a la fase regular de la Lliga, i ElPozo, finalista de la Copa d'Espanya, completen el quadre. Els aparellaments de semifinals encara no s'han definit.  

La Federació Espanyola (RFEF) també ha anunciat la seu i les dates de la Supercopa femenina, que es disputarà a Burela, a Galícia, el 28 i 29 de gener. En aquest cas no hi ha representació catalana: es jugaran el títol el Navalcarnero, el Pescados Rubén Burela, el Roldán i el Torreblanca de Melilla. 

 

 

 

Anar al contingut