Pere Milla ha mostrat el seu rebuig a l'actuació arbitral
Pere Milla ha mostrat el seu rebuig a l'actuació arbitral (EFE)
Futbol

La subtil protesta de Pere Milla a les xarxes socials

El davanter de l'Elx ha mostrat el seu rebuig a l'actuació arbitral d'Alejandro Muñiz Ruiz a l'Spotify Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

L'Elx ha tingut un partit molt complicat a l'Spotify Camp Nou. Els de Francisco han vist com es quedaven amb un home menys abans del primer quart d'hora de partit, després d'una falta de Gonzalo Verdú a Lewandowski quan el blaugrana encarava tot sol la porteria rival.

La jugada ha estat molt protestada pels visitants, perquè estava situada un pèl lluny de l'àrea, i han considerat un càstig excessiu la vermella directa al seu capità.

Minuts abans de l'expulsió, Franck Kessie ha fet una clara falta després de donar un cop del colze al davanter Lucas Boyé i deixar-lo estès a terra. Els jugadors de l'Elx han demanat targeta vermella per al blaugrana, però només ha vist la groga. Quan sí que ha estat expulsat Verdú ha aparegut Pere Milla a Twitter per dir que no entenia res.

Pocs minuts més tard, Kessie ha tornat a donar un cop de colze a un rival. Era la tercera falta que feia el migcampista per aquest motiu. El col·legiat ha assenyalat falta de Kessie, però no li ha ensenyat la segona groga. Llavors, ha tornat a aparèixer Milla per reafirmar el seu malestar.

Resum del Barça-Elx (3-0) 

Anar al contingut