Arthur felicita Messi després d'un gol de l'argentí al València (EFE)
Barça

La sòlida defensa del València, un repte més per a un Barça amb baixes a la davantera

Messi es queda gairebé sense socis per atacar el sistema defensiu d'un València que ha sigut el segon menys golejat a la Lliga

Francesc LatorreActualitzat
La imatge del València encaixant un gol a la Lliga només s'ha vist 35 vegades. Tan sols l'Atlètic de Madrid pot presumir d'haver rebut menys gols que els de Marcelino. El Barça, doncs, s'enfrontarà dissabte amb un dels millors dispositius defensius del futbol espanyol.

Un repte encara més difícil si fem un cop d'ull a la infermeria blaugrana. Gairebé tots els que hi són són davanters: Luis Suárez està descartat, Ousmane Dembélé ho té pràcticament impossible i Coutinho és dubte. També està lesionat Kevin-Prince Boateng, però, fins i tot estant bé, hauria tingut poques opcions de jugar. Amb aquest panorama, a Ernesto Valverde només li queden dos atacants purs: un, Malcom, que a Ipurua va evidenciar una claríssima manca de ritme competitiu... L'altre, l'altre val per tres i és capaç de resoldre la final ell solet.

Qui sí que té moltes opcions de jugar la final és Arthur. El migcampista brasiler ja ha tornat als entrenaments i, si no hi ha cap contratemps, entrarà a la convocatòria per viatjar a Sevilla.
 

El València, amb la moral alta

 
La infermeria del València, molt més buida. Marcelino ha recuperat Kondogbia, està pendent de Garay i només te la baixa segura de Txerixev. Els valencianistes arriben amb la moral a dalt de tot després de classificar-se per a la Champions. El Barça, en procés de recuperació després de la debacle d'Anfield, ja ha començat a escalfar motors amb un vídeo motivacional. 
ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019
Anar al contingut