Messi i Mbappé comparteixen davantera al PSG (Reuters)

La societat Messi-Mbappé goleja el Bruges (4-1)

Kylian Mbappé i Lionel Messi s'agraden i marquen per partida doble en l'últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions

El PSG ha sortit a la gespa del Parc dels Prínceps disposat a sentenciar amb rapidesa el partit contra el Bruges. En la primera oportunitat, i quan encara no s'havia arribat al minut dos de joc, Kylian Mbappé ha aprofitat un refús del porter Mignolet. Cinc minuts després el marcador pujava a 2 a 0 després d'una gran assistència de Di María a Mbappé. Tal com ha rebut la pilota, el davanter ha engaltat una volea davant la qual el porter del Bruges no ha pogut fer res. El 3 a 0 ha arribat després d'una combinació de la societat formada per Kylian Mbappé i Lionel Messi. L'argentí ha marcat des de la frontal de l'àrea un gol marca de la casa.

Kylian Mbappé ha marcat el seu 30è gol a la Champions i s'ha convertit així en el jugador més jove a assolir aquesta fita en la història de la competició (22 anys i 352 dies)

En la segona part, el PSG s'ha relaxat, però ha continuat creant accions esporàdiques de gol. En el minut 64, Di María s'ha quedat a un pas de marcar, després d'una gran jugada personal. Quatre minuts després ha arribat l'únic gol del Bruges aprofitant una pèrdua de pilota dels parisencs al centre del camp per falta d'intensitat. Noa Lang ha assistit Mats Rits, que ha superat el porter Gianluigi Donnarumma. En el minut 74, Ignace van der Brempt ha fet penal a Messi. El davanter argentí ha transformat la pena màxima i ha establert el 4 a 1 definitiu.

El partit serà recordat perquè Kylian Mbappé ha marcat el seu 30è gol a la Champions i s'ha convertit així en el jugador més jove a assolir aquesta fita en la història de la competició (22 anys i 352 dies). Mbappé ha superat Messi, que era el golejador més precoç a la Lliga de Campions.