La Sirena Mataró es classifica per als quarts de l'Eurolliga (Foto: Josep Arnau/Atelier)
Waterpolo

La Sirena Mataró bat el Lilla i amb l'Astralpool CN Sabadell es classifiquen per als quarts de l'Eurolliga de waterpolo

Les mataronines passen de fase per tercer any consecutiu gràcies a la seva victòria contra el Lilla i a la victòria de l'Ekipe Orizzonte. El Sabadell ha guanyat el Sant Andreu i s'ha classificat com a primer de grup.

Actualitzat

La Sirena Mataró ha guanyat el Lilla per 11-9  en l'última jornada de la ronda preliminar de la competició, disputada a Catània (Itàlia). La combinació d'aquest triomf, juntament amb el de les amfitriones, l'Ekipe Orizzonte en l'últim partit del torneig contra les russes de l'Ugra Khanty Mansiysk (17-9), han certificat la classificació de les del Maresme per a quarts de l'Eurolliga per tercer any consecutiu. Les noies de Mataró es classifiquen com a segones de grup. 

El CN Sabadell ha guanyat el CN Sant Andreu (7-13) i també ha aconseguit certificar el seu pas a quarts de final. Les de Sabadell ho han fet primeres de grup. Bea Ortiz ha estat la màxima golejadora, amb 4 dianes. 

La nota negativa del dia ha estat pel CN Sant Andreu que, després de la derrota amb el Sabadell, ha quedat fora de l'Eurolliga. 

 

Anar al contingut