Al Barça cada cop li queden menys opcions per salvar la temporada
Al Barça cada cop li queden menys opcions per salvar la temporada
Barça

La setmana i mitja tràgica del Barça

El Barça veu com la temporada es complica dia a dia i amb l'ensopegada davant el Cadis pot haver dit adeu a tres títols

Laura BruguésActualitzat

En onze dies, el Barça pot haver dit adeu a tres títols. Copa, Champions i Lliga, per aquest ordre. Tot plegat ha passat en una autèntica setmana i mitja tràgica. Una de les imatges habituals al final d'un partit és veure Koeman esperant els seus jugadors.  Aquest diumenge no ho va fer i després de saludar el tècnic rival va marxar. Durant el partit se'l va veure empipat tot i que a la sala de premsa només va admetre que estava molt decebut. En una setmana i mitja, el Barça ha lapidat bona part de les opcions que té en els tres títols en joc.

Lliga: oportunitat d'or perduda

Ahir, la manca d'efectivitat i la incapacitat per tancar el partit va tornar a passar factura al Barça, que va veure com el Cadis empatava a l'últim minut. De poder situar-se a 6 punts de l'Atlètic de Madrid, el Barça s'ha quedat a 8 i perd una oportunitat d'or per recuperar opcions en la lluita pel títol de Lliga. Koeman ho veu diferent. "No és més complicat que abans per la diferència de punts que hi ha. S'ha vist que no hi ha un equip imbatible i que no hi ha un equip que guanyarà tots els partits", va dir ahir l'holandès a la roda de premsa posterior al partit contra el Cadis.

Copa: cal una remuntada

La Copa era el títol que el Barça veia més factible assolir. A Sevilla, els blaugranes va donar la cara, però les ocasions no es van traduir en gols. Zero efectivitat i dos gols encaixats amb una defensa de circumstàncies i un Umtiti retratat. Tot i el 2-0 advers a l'anada de les semifinals, Koeman no tira la tovallola. De fet, dissabte en la roda de premsa prèvia al partit contra el Cadis, el tècnic del Barça va assegurar que podien remuntar. "Crec que encara podem passar l'eliminatòria", va dir.

Champions: cal un miracle

El PSG va ser molt superior al Barça en tots els sentits i va dominar tot el partit sense discussió. L'1-4 no va ser casualitat. Aquí, Koeman sí que va admetre que amb aquest resultat l'eliminatòria estava molt complicada.

 

Anar al contingut