Futbol internacional

La Serie A tornarà a disputar-se a partir del 20 de juny

La decisió de reprendre la competició s'ha pres després d'una reunió entre el govern italià, el president de la Federació Italiana de Futbol, Gabriele Gravina, i el president de la Serie A, Paolo dal Pino

Redacció Esport3Actualitzat

Vincenzo Spadafora, ministre d'Esports italià, ha anunciat aquest dijous que la Serie A tornarà el pròxim 20 de juny i, uns dies abans, el 17 de juny, ho farà la Coppa d'Itàlia. La decisió de reprendre la competició s'ha pres després d'una reunió entre el govern italià, el president de la Federació Italiana de Futbol, Gabriele Gravina, i el president de la Serie A, Paolo dal Pino.

"La Serie A es reprèn el 20 de juny. La meva esperança és que la setmana abans ja es pugui jugar la Copa d'Itàlia", ha assegurat Spadafora després de la reunió.

La Federació Italiana calcula que les pèrdues en aquests dos mesos d'aturada per la pandèmia del coronavirus, concretament des del passat 9 de març, ja són de 500 milions d'euros.

Aquest divendres, l'assemblea formada pels 20 clubs que integren la Serie A ha ratificat les dates. En el cas de la Copa, a més, de fixar el dia per a la final, s'ha acordat que els partits de tornada de les dues semifinals, Juventus-Milan (empat a 1, a l'anada) i Nàpols-Inter (1-0, a l'anada), es jugarán el 13 i el 14 de juny.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut