Els clubs de la Sèrie A han aprovat la reducció de sous per unanimitat
Els clubs de la Sèrie A han aprovat la reducció de sous per unanimitat (@SerieA)
Futbol internacional

La Sèrie A aprova la reducció de sou dels futbolistes

Els jugadors es reduiran el salari un terç en el cas que no s'acabi la temporada actual i una sisena part si es reprèn la competició

Actualitzat

La Sèrie A italiana ha aprovat, en una assemblea telemàtica organitzada aquest dilluns, una reducció del sou dels futbolistes d'un terç en el cas en què s'abandoni definitivament la temporada 2019-2020 i d'una sisena part si es reprèn la competició després de la pandèmia del coronavirus. La decisió ha estat aprovada de forma unànime pels presidents dels clubs de la Sèrie A i ha estat necessària "per salvar el futur de sistema futbolístic del país", que afronta pèrdues que poden arribar als mil milions d'euros.
 
Aquesta decisió no afecta la Juventus de Torí, que va ser el primer club italià a assolir, fa dues setmanes, un acord privat amb la seva plantilla per no pagar el sou dels mesos de març, abril, maig i juny.

La Sèrie A també ha reiterat la seva voluntat d'acabar la temporada, que va ser interrompuda el 9 de març a la jornada 26, a causa del brot del coronavirus, que ja ha causat més de 15.000 morts al país.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut