Els jugadors italians han dipositat una corona de flors en el pont Morandi de Gènova (@FIGC)
Futbol internacional

La selecció italiana de futbol recorda les víctimes de la tragèdia de Gènova

Els jugadors i el cos tècnic de la selecció han homenatjat les víctimes de la caiguda del pont Morandi abans del partit que jugaran a la ciutat contra Ucraïna

Actualitzat

La Federació Italiana de Futbol (FIGC) ha aprofitat el partit que la selecció nacional jugarà aquest dimecres a Gènova contra Ucraïna per commemorar la tragèdia que el passat mes d'agost va deixar 43 víctimes mortals en caure un pont de la carretera.

Els jugadors i el cos tècnic de la selecció italiana s'han desplaçat aquest dimarts fins al pont Morandi per guardar un respectuós minut de silenci i deixar una corona de flors al lloc dels fets en memòria de les víctimes. Els actes d'homenatge continuaran amb una trobada amb un centenar de persones que van perdre casa seva per la tragèdia i es completaran en el partit contra la selecció ucraïnesa.

Els jugadors italians saltaran aquest dimecres a la gespa amb una samarreta que inclourà el lema "Genova nel cuore" ("Gènova al cor") i el partit s'aturarà en el minut 43, nombre de víctimes mortals que hi va haver en la tragèdia, per retre'ls un homenatge sobre el terreny de joc. Els actes seran especialment emotius per als jugadors del Gènova i la Sampdoria Domenico Criscito i Gianluca Caprari, respectivament, i per al seleccionador Roberto Mancini, que va viure 15 anys a la ciutat genovesa.

Anar al contingut