Mundial

La selecció francesa, entre el caos i la vergonya, juga avui contra Sud-àfrica

Qui tancarà avui mateix la seva participació al Mundial és França. I probablement amb molts dels seus jugadors amb ganes d'agafar les maletes i tornar cap a casa al més aviat possible. L'escàndol que va esclatar arran dels insults que Nicolas Anelka va adreçar al seleccionador francès, ha fet intervenir fins i tot el president de la República. Sarkozy qualifica d'"inacceptable" tot el que ha passat. Els principals espònsors de la selecció han retirat el seu patrocini.

Actualitzat
Amb ulleres de sol i el cap mig tapat, Nicolas Anelka va mirar de passar desapercebut quan va aterrar a l'aeroport de Londres. No se'n va sortir. La premsa esperava l'home que es va enfrontar amb el seleccionador Raymond Domenech i que ha generat un autèntic daltabaix a l'equip francès. Els insults al tècnic van ser la causa de l'expulsió d'Anelka de la concentració. La resposta del grup va ser immediata, ja que va refusar entrenar-se.

Reaccions de Sarkozy i Domenech

La situació és tan tensa que, fins i tot, ha obligat el mateix president francès a pronunciar-s'hi. Sarkozy qualifica d'"inacceptable" tot allò que ha passat. Fins i tot el mateix seleccionador reconeix que hi ha jugadors que, a partir d'ara, es podrien negar a jugar. Amb cares llargues i serioses, França va anar a Bloemfontein, on avui l'espera Sud-àfrica.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut