La selecció espanyola veu com França empata el partit en l'últim segon (1-1)

La selecció espanyola va empatar a 1 amb França, que va marcar en el temps afegit amb un gol de Giroud, que va sortir al terreny de joc en el minut 88. Cesc va fallar un penal i es van lesionar dos jugadors del Reial Madrid: el defensa Arbeloa i el davanter Benzema.

La selecció espanyola va empatar 1-1 amb França, que va marcar en el temps afegit en el partit de classificació per al Mundial del 2014. Cesc va fallar un penal i es van lesionar dos jugadors del Reial Madrid: el defensa Arbeloa i el davanter Benzema.

El combinat espanyol va sortir amb sis blaugranes: Busquets, Jordi Alba, Xavi, Iniesta, Pedro i Cesc. Per cert, Busquets es va situar a l'eix de la defensa.

El partit no podia començar més malament per als interessos de la selecció. Minut 9 i lesió muscular de Silva, que va haver de deixar el terreny de joc. Cazorla el va substituir.

La pressió dels jugadors de la "roja", l'alta possessió de la pilota i la poca iniciativa dels francesos van propiciar el primer local. Sergio Ramos en va ser l'autor. Primer va estavellar la pilota al pal en la rematada d'un córner i a la segona oportunitat va aprofitar el mal refús de Lloris per obrir el marcador.

Poc després, gol anul·lat a Menez per fora de joc, segons l'àrbitre l'alemany Felix Brych. I del possible empat a un s'hauria pogut passar al 2-0. Una entrada de Koscielny a Pedro va acabar en penal. Un pena màxima que no va saber aprofitar Cesc. Lloris, el millor dels francesos, el va refusar.

En la segona part, es va produir la lesió també muscular d'Arbeloa, que va ser substituït per Juanfran, una segona part que va ser per als jugadors de Deschamps. Van jugar més ofensivament i van tenir oportunitats per marcar. Però la clau del partit va ser la lesió de Benzema i la sortida del seu substitut, Giroud, que, quan passaven tres minuts del temps reglamentari, va aprofitar un error de Juanfran, una centrada de Ribéry i, de cap, va fer l'empat a un definitiu.