Futbol

La selecció espanyola prepara la segona "final" contra Islàndia dimecres que ve a Mallorca

La selecció espanyola de futbol s'ha entrenat aquest diumenge al matí a Las Rozas, on Luis Aragonés ha tingut una xerrada de més de 20 minuts amb els seus jugadors. L'equip va guanyar ahir Dinamarca, en el partit de classificació per a l'Eurocopa de l'any que ve, però va patir per fer-ho tot i jugar des del minut 20 amb un home més per l'expulsió de Niclas Jensen. L'equip espanyol s'entrenarà dilluns a Mallorca, on dimecres juguen contra Islàndia i on s'incorporarà Carles Puyol. Ahir ja van jugar dos blaugrana, Iniesta i Xavi.

Actualitzat

Luis Aragonés ha tingut una xerrada de més de 20 minuts amb els seus futbolistes a l’inici de l’entrenament de la selecció espanyola a Las Rozas després d'una victòria d’ahir contra Dinamarca que manté intactes les opcions de classificar-se per a l’Eurocopa 2008. Tot i el triomf, decisiu per mantenir-se vius en la lluita per ser al pròxim Europeu, el seleccionador espanyol no ha pogut ocultar el seu malestar amb el joc del seu equip, sobretot a la segona part. Aragonés va lamentar els nervis dels seus jugadors amb el 2-0 a favor, les constants pèrdues de pilota i l’errada de marcatge que va provocar el gol de Dinamarca.

Després d’aquesta xerrada de reflexió, el tècnic ha dirigit una suau sessió en què els titulars contra Dinamarca han fet un entrenament de recuperació a les ordres del preparador físic Jesús Paredes.

Un cop acabat l’entrenament, els futbolistes de la selecció espanyola podran gaudir d’unes hores lliures i hauran de tornar a la concentració a les 12 de la nit, abans de viatjar dilluns al matí a Palma de Mallorca per afrontar la segona "final" contra Islàndia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut