La selecció espanyola només empata (0-0) en l'amistós intranscendent a Finlàndia

La selecció espanyola només ha pogut empatar sense gols en l'amistós intrascendent contra Finlàndia (0-0). Els blaugranes Iniesta i Puyol i els blanc-i-blaus Albert Riera i Luis Garcia han estat titulars. En un partit sense interès, després de la victòria a Aarhus, els de Luis Aragonés ha donat minuts als menys habituals, amb un onze titular amb vuit jugadors que no havien jugat contra Dinamarca. Només han repetit Sergio Ramos, Iniesta i Albelda.

Per Finlàndia, el partit era especial, perquè amb el matx contra la selecció espanyola tancava els actes del centenari de la seva selecció. Per Espanya, un partit de tràmit amb els clubs amb el punt de mira per evitar que els seus jugadors es lesionessin. Els de Luis Aragonés, però, han ofert una imatge molt gris. Amb un conjunt carregat de suplents, Espanya ha estat incapaç de guanyar una selecció de segona fila i que, per tant, juga amb més ganes que encert.

Un xut d'Albert Riera, que s'ha estavellat al pal, ha estat la jugada més perillosa del partit, gràcies a una passada de Cesc. El mallorquí gairebé fa el seu segon gol en dos partits com a internacional, ja que va marcar dissabte en el seu debut contra Dinamarca. Abans de Riera, però, ja ho havien intentat Mariano Pernía, en un llançament de falta que el porter Nievi ha enviat a còrner i l'espanyolista Luis García, que també ha trobat la resposta de l'inspirat porter finlandès.

Els atacs de l'equip local han estat tímids i Pepe Reina -titular, en el lloc de Casillas- s'ha mirat gairebé tot el partit com un espectador més. Al final, 0-0. Partit trist i avorrit, partit de tràmit, però objectiu complert: els jugadors tornen cap a casa sans i estalvis. No hi hagut lesions, i això segur que ha fet respirar més d'un aficionat i més d'un president. Els blaugranes Iniesta, Puyol i Xavi han jugat mitja part, mentre que, pel que fa als jugadors de l'Espanyol, Riera ha disputat tot el partit, Luis García ha jugat 72 minuts i Tamudo ha entrat en el minut 55 de joc.