World Roller Games

La selecció espanyola femenina s'emporta l'or a la competició júnior d'hoquei en línia

Les jugadores que entrena el tècnic polonès Marcin Malacz han superat a la final els Estats Units (2-0). En categoria masculina, Espanya ha guanyat el bronze júnior

Àlex OlivaActualitzat

La selecció espanyola júnior femenina d'hoquei en línia ha aconseguit una de les medalles d'or més matineres dels World Roller Games. Dos gols de la jugadora de Valladolid Mar de Saja han decantat la final que enfrontava Espanya amb els Estats Units. Les jugadores que entrena el tècnic polonès Marcin Malacz repeteixen el títol mundial que ja van aconseguir l'any passat a Asiago i Roana.

Espanya ha dominat la final des del primer minut, quan Mar de Saja, en una jugada completament personal, ha batut la portera dels Estats Units amb un llançament llunyà. L'equip espanyol ha gestionat l'avantatge la resta del partit, i a nou minuts per al final, ha aprofitat que les nord-americanes tenien dues jugadores expulsades per marcar el 2-0. També l'ha marcat Mar de Saja, que ha aprofitat al segon pal un rebuig de la portera rival.

En categoria masculina, l'equip espanyol júnior ha aconseguit la medalla de bronze després de superar en la final de consolació el Canadà per 2-4. Els nous campions del món són els jugadors de la República Txeca, que han superat a la final els Estats Units per 5-2. Dissabte arrencarà la competició sènior de l'hoquei en línia, que, com la júnior, es farà a cavall del pavelló de la Mar Bella i el del centre esportiu municipal d'Horta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut