Hoquei patins

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins, campiona del món després de vèncer l'Argentina (7-5)

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins, amb set catalanes, revalida el seu títol mundial en la primera edició dels World Roller Games de Nanjing

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins s'ha proclamat campiona del món en la primera edició dels World Roller Games que s'estan fent a la Xina després de guanyar l'Argentina en la final per 7 a 5 en un partit que s'ha decidit en la pròrroga. El temps reglamentari ha acabat amb un empat a 4.

L'Argentina ha obert el marcador en el minut 4, amb una diana de Valentina que recull un rebuig de la portera Laura Vicente després del llançament d'un penal. Tasha Lee ha empatat el matx, també de penal, un minut després. El primer avantatge de la selecció ha estat gràcies a Berta Busquets, amb un gol en el minut 14, però en el 17 Silva ha reestablert l'empat (2-2). Puigdueta ha fet el 2-3 per a Espanya en el 18 i uns segons després Fernández ha tornat a empatar el partit, per tancar la primera part.

A la segona l'Argentina ha tornat a agafar les regnes del marcador gràcies a un nou gol d'Adriana Gutiérrez (minut 31) i en el 38, altra vegada Puigdueta ha posat el definitiu 4-4 en el marcador.

A la pròrroga, més gols. L'Argentina s'ha posat al capdavant (Adriana Gutiérrez, 53'), però la resposta de la selecció ha estat immediata, per mitjà d'Anna Casarramona. Amb 5-5 ha acabat la primera part de la pròrroga. A la segona meitat Espanya ha estat superior, amb un nou gol de Busquets (56') i un últim de Maria Díez, que ha sentenciat el matx amb un gol de falta directa.