Miki Oca, donant instruccions a les seves jugadores en el partit contra Nova Zelanda (EFE)
Waterpolo

La selecció espanyola femenina de waterpolo perd davant els Estats Units (12-8)

Les nord-americanes han sentenciat el partit en el primer quart (6-1) i han sabut administrar el seu avantatge davant les de Miki Oca

La selecció espanyola no ha tingut opció davant la vigent campiona olímpica i mundial en la segona jornada del Mundial de natació de Budapest. Els Estats Units s'han emportat un partit (12-8) en què sempre han manat en el marcador excepte els primers compassos. Bea Ortiz ha avançat Espanya en el marcador, però les nord-americanes han reaccionat de forma contundent i, amb un parcial de 6-0, han liquidat el partit.

La selecció de Miki Oca ha reaccionat en el segon quart però ja no ha pogut eixugar per complet les diferències malgrat els gols d'Anni Espar (3), Helena Lloret (2), Judit Forca i Paula Leiton. Espanya va apallissar Nova Zelanda (12-1) en el seu primer partit en el Mundial.