La selecció espanyola es classifica per a l'Eurocopa després de golejar plàcidament Liechtenstein (6-0)

La selecció espanyola ja té el bitllet per a l'Eurocopa 2012. Els de Del Bosque el van aconseguir amb una golejada plàcida davant la feble Liechtenstein per 6-0 a Las Gaunas. Al descans, el marcador ja era de 3-0 amb dos gols de Negredo i un de Xavi que va jugar el partit 103 com a internacional. I en la represa, Sergio Ramos i Villa, per partida doble, van arrodonir el marcador. Thiago Alcántara va debutar en partit oficial. El blaugrana Thiago Alcántara va debutar amb l'absoluta en partit oficial i, per tant, ja no hi ha dubte que a partir d'ara jugarà sempre amb la samarreta de la selecció espanyola i no pas amb la del Brasil.

Amb quatre blaugranes a l'onze titular, Busquets, Xavi, Iniesta i Villa; Del Bosque va optar per deixar a la graderia Fernando Torres i el jove del filial blaugrana Montoya. El partit es va posar de cara ben aviat per al combinat espanyol. Passada la mitja hora, al minut 32, Negredo va avançar la "roja", després de rebre una assistència de Xavi, que va parar amb el pit i amb un bon control va marcar amb l'esquerra. El mateix Negredo es va encarregar de fer el 2-0 a Las Gaunas. Iniesta va fer una passada en profunditat per a Villa, que dins l'àrea va deixar la pilota per a Negredo amb un toc d'esperó impecable perquè marqués.

Xavi, 103 partits com a internacional

Just abans del descans, Xavi Hernández va marcar el 3-0 amb un gol magistral de falta directa. Precisament, el de Terrassa complia el partit 103 com a internacional i se situa tercer, per davant de l'exmadridista Raúl González, que en té 102. De fet, Xavi és el jugador de camp que en té més. Per davant, té Zubizarreta i Casillas.

La golejada va seguir en la segona part. El 4-0 va arribar de les botes de Sergio Ramos que dins l'àrea va rematar una centrada d'Iniesta des de la banda esquerra. La maneta la va firmar Villa que va culminar una gran jugada de Mata per la banda dreta. L'asturià també es va apuntar el 6-0, després de rematar al pal curt un xut de falta que va executar Xabi Alonso. El rival, un Liechtenstein, que pràcticament no va existir va tenir una sola ocasió en tot el partit. Va arribar al minut 64 i Iker Casillas va poder aturar el xut sense problema.

Thiago debuta amb l'absoluta en partit oficial

El blaugrana Thiago Alcántara va debutar amb l'absoluta en partit oficial i, per tant, ja no hi ha dubte que a partir d'ara jugarà sempre amb la samarreta de la selecció espanyola i no pas amb la del Brasil.