La selecció espanyola d'hoquei patins s'imposa a la de França en el seu debut als World Roller Games
Hoquei patins

La selecció espanyola d'hoquei patins es desfà de França en el seu debut als World Roller Games (3-1)

Imma PedemonteActualitzat

La selecció espanyola d'hoquei patins, vigent campiona del món, s'ha enfrontat a França en el seu debut als World Roller Games. Els francesos, que basen el seu joc en els germans Di Benedetto, ben coneguts a la lliga espanyola, els han complicat molt la vida. Toni Pérez ha fallat un llançament de penal en el minut 7, i en el 9 el reusenc Albert Casanovas, tot un expert, ha aconseguit l'1-0 des del mateix punt.

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans, i en el segon temps una falta directa ha donat l'oportunitat d'empatar a Carlo di Benedetto. La selecció espanyola s'ha vist obligada a reaccionar i ha estat a través d'una genialitat de Toni Pérez, a 12 minuts del final, que han aconseguit el 2-1. El patiment i els nervis han continuat fins a 2 minuts del final quan Edu Lamas, amb un xut a mitja distància, ha assegurat la victòria amb el 3-1 definitiu.