Jocs Olímpics

La selecció espanyola d'hoquei herba arrenca amb un empat contra el Pakistan

La selecció espanyola d'hoquei herba masculina ha començat el seu camí a Londres 2012 empatant contra el Pakistan (1-1). Tot i que la selecció asiàtica, també candidata ferma a medalla, es va avançar en el minut 46, Pau Quemada va establir l'empat tan sols un minut més tard. El mateix Quemada va marcar immediatament després, però la jugada va quedar anul·lada per haver rematat amb l'estic massa alt.

La selecció espanyola d'hoquei herba masculina ha començat el seu camí a Londres 2012 empatant contra el Pakistan (1-1). Tot i que la selecció asiàtica, també candidata ferma a medalla, es va avançar en el minut 46, Pau Quemada va establir l'empat tan sols un minut més tard. El mateix Quemada va marcar immediatament després, però la jugada va quedar anul·lada per haver rematat amb l'estic massa alt.

En un partit on va predominar el respecte de les dues seleccions, per Espanya va destacar en una primera meitat sense gols la feina del porter, Quico Cortés. A la represa, Rehan Butt va avançar l'equip pakistanès, però la reacció d'Espanya va ser immediata: Ramon Alegre va assistir Pau Quemada i aquest va deixar anar una forta rematada creuada que es va colar entre les guardes del porter rival.

Poc després, Quemada va tornar a marcar aprofitant un rebuig alt de la defensa després d'un penal córner, però l'àrbitre, que inicialment havia concedit el gol, es va retractar després de consultar amb el jutge de vídeo. El jugador de la selecció espanyola va rematar aixecant l'estic per sobre de la seva espatlla.

El pròxim partit per a la selecció espanyola serà dimecres, contra Austràlia.