La selecció espanyola, mascota inclosa, s'ha fet la foto oficial abans de marxar cap a França per disputar el mundial d'handbol (EFE)
Handbol

La selecció espanyola d'handbol viatja cap a França per disputar el Mundial

El combinat estatal dirigit pel català Jordi Ribera debutarà dijous contra la selecció d'Islàndia

Actualitzat

El Mundial d'Handbol de França 2017 comença aquest dimecres a París amb el partit que enfronta la selecció amfitriona contra Brasil. La selecció espanyola, per la seva banda, buscarà en aquesta competició refer-se del regust amarg de no classificar-se per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. Serà la primera gran cita del gironí Jordi Ribera com a seleccionador del combinat estatal amb una forta presència de jugadors també catalans: Víctor Tomás, Viran Morros, Valero Rivera, Adrià Figueras, Joan Cañellas i David Balaguer.

La selecció espanyola no jugarà el seu primer compromís fins dijous al vespre contra Islàndia a Metz. En el grup també hi ha combinats nacionals amb alguns jugadors del Barça Lassa, com la Tunísia, de Wael Jallouz, o bé la Macedònia del temut Kiril Lazarov, a més d'Eslovènia i d'Angola. Aconseguir la primera plaça del grup garantiria no creuar-se amb França, la gran favorita, fins a la final.

Anar al contingut