Els jugadors de la selecció espanyola celebren la victòria contra Sèrbia
Els jugadors de la selecció espanyola celebren la victòria contra Sèrbia (@SeFutbol)
futbol sala

La selecció espanyola derrota Sèrbia i aconsegueix el bitllet per al Mundial de Lituània (5-1)

Amb tres catalans (Adolfo, Tolrà i José Ruiz), Espanya no ha fallat en el partit decisiu per certificar el passaport directe al Mundial del 2020. L'equip de Fede Vidal ha golejat Sèrbia per adjudicar-se el primer lloc del seu grup de classificació.

Xavi LorenteActualitzat

Després de les victòries contra França (1-3) i Ucraïna (1-3), la selecció espanyola de futbol sala es jugava el primer lloc i el bitllet directe per al Mundial de Lituània contra Sèrbia, l'amfitriona del grup de classificació. Els de Fede Vidal han completat una setmana fantàstica amb una nova victòria per golejada (5-1). Bebe i Raul Gómez han posat el matx de cara amb dos gols en els primers 7 minuts (2-0). Els serbis han marcat de penal el 2 a 1 (minut 27).

El blaugrana Sergio Lozano ha aparegut novament per iniciar la jugada del gol de la tranquil·litat que ha fet Bebe (3-1, minut 34). Amb els amfitrions a la desesperada, Adolfo ha acabat sentenciant amb dos gols més. El de Santa Coloma de Gramenet és juntament amb el vilassarenc Marc Tolrà i el barceloní José Ruiz, els tres jugadors catalans que han format part del combinat espanyol. D'aquesta manera Espanya es classifica pel Mundial de futbol sala que es disputarà a Lituània del 12 de setembre al 4 d'octubre.