Handbol

La selecció espanyola debuta amb triomf al Mundial d'handbol davant Algèria (27-15)

La selecció espanyola s'ha estrenat amb victòria al Mundial d'handbol que ha començat aquest divendres. Els de Valero Rivera han aconseguit una clara victòria sobre Algèria per 27-15. El combinat espanyol ha estat superior des de bon principi, i al descans el resultat ja era un notable 14-5. El pròxim rival dels de Rivera serà la selecció d'Egipte, dilluns. Víctor Tomàs, amb vuit dianes, ha estat el màxim golejador.

La selecció espanyola s'ha estrenat amb victòria al Mundial d'handbol que ha començat aquest divendres. Els de Valero Rivera han obtingut una clara victòria sobre Algèria per 27-15. El combinat espanyol ha estat superior des de bon principi, i al descans el resultat ja era un notable 14-5. Víctor Tomàs, amb vuit dianes, ha estat el màxim golejador.

Clau el joc de contraatac i la velocitat ofensiva als extrems, amb debut golejador, superats els minuts de nervis inicials del jove blaugrana Aitor Ariño. I clau, també, la solidesa en defensa i José Manuel Sierra a la porteria, especialment en la primera part. Algèria no ha estat rival per als de Valero Rivera, que en el descans ja guanyaven per 14-5. Aquesta facilitat ha permès al seleccionador fer rotacions i donar minuts a tots els jugadors. L'equip s'ha de dosificar per poder afrontar amb bones condicions físiques el final de la primera fase, quan s'enfrontarà amb Hongria i Croàcia, que són els autèntics rivals per abatre, per assegurar creuaments assequibles a partir de vuitens de final.

Pròxim rival, Egipte, dilluns, a les 7 de la tarda, en directe per Esport3. Dissabte, el Mundial comença a Granollers, on es viurà el debut de França, campiona olímpica i mundial, el rival a abatre per tots.