Jocs Olímpics

La selecció espanyola de waterpolo femení fa història en accedir a la final dels Jocs després de superar Hongria (9-10)

La selecció femenina espanyola, debutant en la competició, s'ha classificat per a la final del torneig olímpic de waterpolo després de derrotar a Hongria (9-10). L'equip de Miki Oca s'enfrontarà dijous que ve amb els Estats Units en la lluita per la medalla d'or. Espanya ha dominat el partit en tot moment i ha tingut en la catalana Anni Espar a la jugadora més desequilibrant, autora de 4 gols. Les espanyoles han dominat el marcador de principi a final, tot i que 2 minuts i 30 segons abans del final Hongria s'ha avançat dos gols (8-10), però, tot i l'última diana hongaresa, la selecció espanyola no ha patit dificultats per passar a la final.

La selecció femenina espanyola, debutant en la competició, s'ha classificat per a la final del torneig olímpic de waterpolo després de derrotar a Hongria (9-10). L'equip de Miki Oca s'enfrontarà el proper dijous als Estats Units en la lluita per la medalla d'or. Espanya ha dominat el partit en tot moment i ha tingut en la catalana Anni Espar a la jugadora més desequilibrant, autora de 4 gols. Les espanyoles han dominat el marcador de principi a final, tot i que a 2 minuts i 30 segons del final Hongria s'ha posat a dos gols (8-10), però tot i un darrer gol hongarès no ha patit dificultats per passar a la final. Amb un equip molt jove, el combinat espanyol s'ha enfilat a la final després de guanyar tots els partits que ha jugat fins ara i només ha cedit un empat, davant Estats Units, l'últim rival que li queda al camí.