Futbol

La selecció espanyola de futbol s'entrena davant de 4.000 espectadors a La Bombonera

Després de 14 hores de viatge, la selecció espanyola, que dimarts s'enfrontarà a l'Argentina, ja ha arribat a Buenos Aires. Sense gairebé temps per descansar, el combinat espanyol s'ha desplaçat a La Bombonera, el camp del Boca, on han fet un primer entrenament envoltats de més de 4.000 aficionats que han volgut veure en directe els actuals campions de tot, d'Europa i del món. Els espanyols es pregunten quina versió de Leo Messi veuran en el partit de demà. A l'Argentina es prenen l'amistós com la final que haurien volgut al Mundial.

Actualitzat
Han jugat a Old Trafford, a l'Azteca de Mèxic, a San Siro i en molts més estadis mítics, però els faltava La Bombonera. És per això que els jugadors de la selecció espanyola no paraven de somriure en trepitjar la gespa del Boca Juniors. Vicente del Bosque ha dirigit un entrenament suau amb 4.000 aficionats a les grades. Per als argentins és un honor la visita de la campiona del món, el conjunt que enlluerna tothom.

A Buenos Aires, el partit s'ha venut com la final que mai es va jugar a Sud-àfrica. Serà poc amistós, tot i que deu culers saltaran al camp. Mascherano haurà d'intentar aturar dos dels candidats favorits a la Pilota d'Or i nous companys seus a Can Barça, Xavi i Iniesta.

Demà és el dia, i el Monumental del River Plate, l'escenari.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut