La selecció espanyola de bàsquet guanya el quart partit amistós contra Sèrbia (83-62) a València

La selecció espanyola de bàsquet ha guanyat el quart partit amistós de preparació per al Mundial del Japó, que comença el proper 19 d'agost. Aquesta vegada el rival dels espanyols ha estat Sèrbia, a qui han superat per 83-62 i que teòricament era el partit més complicat que jugava el combinat de Pepu Hernández en el Trofeu Comunitat Valenciana, que s'han acabant adjudicant. Els màxims anotadors de l'equip espanyol han estat els catalans Joan Carles Navarro i Pau Gasol, amb 15 punts cadascun.

Ja en els primers vint minuts de partit, Gasol i Navarro sumaven tots dos un total de 29 punts, els mateixos que tenia Sèrbia en el marcador en els dos primers quarts de partit.