Waterpolo

La selecció de Miki Oca derrota Rússia gràcies a un espectacular últim període (13-12)

Xevi BardoletActualitzat

L'extrema igualtat ha presidit la primera meitat, que ha estat un festival de les llançadores de tots dos equips. Cap de les dues seleccions ha aconseguit tenir un avantatge de més d'un gol i s'ha arribat al final dels 16 primers minuts amb empat  a 8.

La selecció que dirigeix Miki Oca ha viscut el seu moment més crític en el tercer període, quan els gols de Prokofyeva i Bersneva han posat les russes amb dos gols de renda. Però quedaven 10 minuts i mig i la reacció espanyola ha estat total. Amb la defensa, amb aturades de Laura Ester i amb el talent ofensiu de les de sempre, Ani Espar i Maica Garcia, màxima golejadora amb 4 gols.

El parcial espanyol ha estat terrible, de 5 a 0, i amb 13 a 10 a falta d'un minut i  mig, l'última empenta russa ha arribat massa tard.

Aquest és el segon europeu de la selecció espanyola femenina. El primer, el 2014, també el va conquerir a Budapest.