La selecció catalana femenina s'imposa a Xile a la tanda de penals

El partit, que ha acabat 0-0, s'ha hagut de resoldre a la tanda de penals i les catalanes s'han imposat per 4 a 2 amb una aturada decisiva de la portera Noelia García en l'últim llançament

La selecció catalana femenina s'ha imposat als penals a Xile en el partit disputat a L'Hospitalet de Llobregat davant més de 2.500 espectadors. El matx ha acabat amb un resultat de 0 a 0 i les catalanes s'han imposat als penals per 4 a 2 gràcies a dues parades de la portera de l'Igualada Noelia García.

Al llarg dels 90 minuts, Olga García havia tingut la millor ocasió de Catalunya després d'un error de la defensa xilena. La jugadora de l'Atlètic de Madrid s'ha plantat dins de l'àrea, però el seu xut l'ha refusat a córner la portera Christiane Endler.

Les xilenes han tingut en l'últim minut l'ocasió per emportar-se el partit, però la rematada de Daniela Pardo ha sortit per sobre del travesser. La mala notícia del partit ha estat la lesió de María Estella, jugadora del Granadilla, que ha hagut d'abandonar el partit al minut 20 després d'una topada amb la xilena Javiera Toro.