Barça

La segona unitat del Barça entrarà en escena a Las Palmas

El Barça visita el camp del Las Palmas, un rival propici perquè el tècnic -tot i no ser amant dels canvis- faci rotacions i doni protagonisme a la segona unitat

Francesc LatorreActualitzat

Pensant en el decisiu partit de diumenge al Camp Nou contra l'Atlètic de Madrid, en què podria quedar gairebé decidit el títol de Lliga, Ernesto Valverde farà rotacions en el partit de Lliga que el Barça ha de jugar contra Las Palmas.

L'equip teòric titular acumula molts minuts en aquesta fase de la temporada. En concret, el Barça, entre Lliga, Champions i Copa, ha jugat 15 partits aquest any, a 2 per setmana. Amb la visita de l'Atlètic diumenge i el Chelsea a l'horitzó, el partit de Las Palmas sembla l'ideal per donar descans a algun dels fixos.

POSSIBLES ROTACIONS EN DEFENSA

Al darrere hi haurà una rotació forçada i buscada, la de Jordi Alba al lateral esquerre. L'acumulació de targetes farà que aquesta banda de la defensa sigui per a Lucas Digne. Valverde ha de valorar si fa descansar Piqué. Fa un mes que juga amb molèsties al genoll, però l'exigència dels partits i les baixes en aquesta posició l'han fet arriscar. Ara Valverde té frescos Vermaelen i Yerri Mina, que podrien acompanyar Umtiti contra el Las Palmas. Semedo hauria pogut fer descansar Sergi Roberto al lateral dret, però el portuguès està lesionat i el de Reus apunta a titular. Una altra opció seria Aleix Vidal.

POSSIBLES ROTACIONS AL MIG DEL CAMP

Al mig del camp, Busquets i Rakitic són els jugadors amb més minuts a l'esquena i també podrien descansar. Iniesta no va jugar contra el Girona i Valverde donarà continuïtat a Coutinho. Denis Suárez i André Gomes estan més que descansats i Valverde els podria donar una de les últimes oportunitats per demostrar que mereixen quedar-se al Camp Nou.

I AL DAVANT?

Al davant, el canvi més clar és el de Suárez. L'uruguaià està amenaçat de suspensió. Alcácer, que no juga des del dia 11 de febrer, seria el substitut més clar. Dembélé necessita minuts per agafar ritme i acloblar-se al sistema. La incògnita és Messi. Últimament ho està jugant tot. Però Valverde ja ha demostrat que no li tremola el pols a l'hora de fer-lo descansar.

ARXIVAT A:
Dembélé
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut