Barça

La segona unitat del Barça aprofita l'oportunitat per reivindicar-se

Munir, Denis Suárez -per partida doble- i Malcom van posar els gols, però en el partit contra la Cultural Lleonesa també van brillar els joves del planter

Francesc LatorreActualitzat

Gaudir del partit i de l'escenari. Era el principal objectiu dels jugadors de la Cultural Lleonesa. Per a uns quants de l'alineació del Barça, en canvi, la missió era ben diferent: jugar bé sí o sí. Reivindicar-se.

Per exemple, Munir. Amb Luis Suárez de baixa, ha continuat sent suplent a la Lliga i a la Champions. Contra la Cultural va fer el primer... i també hauria pogut fer el segon si no hagués sigut pel pal.

Per exemple, també, Denis Suárez. Un gol es pot celebrar somrient, o amb ràbia. El gallec va triar la segona opció per celebrar l'acció que significava el dos a zero. Ràbia perquè Denis dubta que la seva bona actuació d'ahir li serveixi d'alguna cosa.

En el seu segon gol, però, no li va quedar més remei que deixar la ràbia de banda i abraçar-se amb Riqui Puig. El de Matadepera li va regalar una assistència "delicatessen" que va enlluernar l'Estadi.

També Malcom va aprofitar la nit de Copa per marcar el seu segon gol oficial amb el Barça, de cap, amb centrada d'Ivan Rakitic. Quatre gols que van deixar en anècdota el del català Josep Señé per a la Cultural.

Al partit  hi van participar set jugadors formats a la Masia, amb recital d'Aleñá i Oriol Busquets al mig del camp, i solvència de Miranda i Chumi en defensa. Una estadística i una actuació que hauria satisfet, i molt, Josep Lluís Núñez, recordat amb un minut de silenci just abans del partit.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut