Laporta i Koeman han encaixat les mans tímidament
Laporta i Koeman han encaixat les mans tímidament
BARÇA

Freda salutació entre Laporta i Koeman en el seu retrobament

El president del Barça i l'entrenador neerlandès han coincidit en l'acte de celebració dels 30 anys de la primera Copa d'Europa

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, i Ronald Koeman, han coincidit aquest diumenge en un acte per commemorar el 30 aniversari de la primera Copa d'Europa del club, organitzat per l'associació Amics de Johan.

Allà s'ha produït el retrobament entre tots dos, l'autor del gol de Wembley i qui el va destituir l'octubre passat com a entrenador blaugrana, Joan Laporta.

Un moment incòmode que s'ha resolt amb una encaixada de mans més aviat freda:

Ronald Koeman s'ha trobat també amb Xavi Hernández, el seu substitut a la banqueta del Barça. En aquest cas, hi ha hagut més cordialitat. Els dos entrenadors no només s'han saludat sinó que han compartit conversa durant uns quants minuts.

L'acte ha reunit també altres exfutbolistes il·lustres del Barça, com Hristo Stòitxkov, José Mari Bakero, José Ramo Alexanco, Guillermo Amor, Julio Salinas, Miquel Àngel Nadal, Albert Ferrer, Juan Carlos Rodríguez i Jesús Mariano Angoy. També hi han participat, per videoconferència, Pep Guardiola, Txiki Beguiristain, Andoni Zubizarreta i Michael Laudrup.

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut