Ethan Mbappé celebra un gol emulant el seu germà gran
Ethan Mbappé celebra un gol emulant el seu germà gran
futbol

La saga continua: el germà petit de Mbappé ja s'entrena amb el primer equip del PSG

Són moltes les semblances entre Kylian i Ethan, internacional francès en categories inferiors i amb contracte fins al 2024

Redacció Esport3Actualitzat

Que Kylian Mbappé és amb 23 anus un dels millors jugadors del planeta és "vox populi". Ho està demostrant sobradament al Mundial de Qatar. El que no és tan sabut és que el davanter francès té un germà petit que vol seguir els seus passos. Es diu Ethan i està considerat una de les grans promeses del planter del PSG.

Amb només 15 anys juga amb l'equip sub-19 que competeix a la Youth League, per exemple, i aquesta setmana ha vist com es feia realitat un dels seus somnis: entrenar-se amb el primer equip dels parisencs a les ordres de Christophe Gaultier. També com el seu germà gran, crema etapes a gran velocitat... i calça la mateixa marca nord-americana de botes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethan Mbappe (@ethanmbappe)

Una diferència amb Kylian és la posició al camp. Ethan Mbappé, internacional francès en categories inferiors i amb contracte amb el PSG fins al 2024, és un mig centre amb una gran qualitat a la cama esquerra. La pressió de ser "el germà" no sembla afectar-lo, així que la saga continua.

 

Anar al contingut