La Ryder Cup no es disputarà a finals de setembre del 2020 com estava previst (@rydercup)
Golf

La Ryder Cup s'ajorna al 2021 per motius sanitaris

El torneig biennal per equips entre els Estats Units i Europa estava programat originalment per al 25 i 27 de setembre a Whistling Straits, Wisconsin

Redacció Esport3Actualitzat

La Ryder Cup de golf que s'havia de disputar a finals de setembre a Whistling Straits, a Wisconsin (Estats Units) s'ha ajornat al 2021 per culpa de la pandèmia del coronavirus, segons han confirmat aquest dimecres els organitzadors en un comunicat. La 41a edició es disputarà entre el 21 i el 26 de setembre del 2021.

El torneig biennal per equips entre els Estats Units i Europa estava programat originalment per al 25 i 27 de setembre, però, finalment, els experts mèdics i les autoritats de l'estat de Wisconsin han decidit l'ajornament per motius sanitaris.

"Per decebedor que sigui, la nostra obligació de fer tot el possible per salvaguardar la salut pública és el que més importa. Els espectadors que donen suport als equips d'EUA i d'Europa són els que fan de la Ryder Cup un esdeveniment tan únic i convincent, i jugar sense ells no era una opció realista", ha confirmat el president executiu de PGA of America, Seth Waugh.

Anar al contingut