La Roma és el desè equip que entrena José Mourinho, que actualment té 59 anys
La Roma és el desè equip que entrena José Mourinho, que actualment té 59 anys
futbol

La Roma es fa enrere i no disputarà el Gamper contra el Barça

El Barça ha comunicat que l'equip italià ha rescindit unilateralment el contracte i el club tornarà els diners de les entrades

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha informat en un comunicat que la Roma ha decidit rescindir unilateralment el contracte i no jugarà el trofeu Joan Gamper. El club ha informat que en les properes 24 hores retornarà els diners de les entrades venudes d'un partit que s'havia de disputar el 6 d'agost en les categories masculina i femenina.

Les explicacions de la Roma

La Roma també ha fet un comunicat en què ha explicat els motius de la renúncia. El club italià s'ha excusat dient que hi ha hagut un canvi de rumb en la preparació de la temporada i ha explicat que volen amistosos que no requereixin "tant desplaçament".

 "La decisió es deriva de la necessitat de canviar la planificació dels amistosos d'estiu, per tal de crear les millors condicions de treball possibles, de cara a la temporada que ve, per al primer equip masculí i femení del club"

Després de saber-se el calendari de la Serie A el passat divendres, el conjunt italià si jugués el Gamper hauria de disputar 5 de 7 partits lluny del seu estadi, i els italians estarien ara mirant de programar per aquestes dates un amistós benèfic en favor d'Ucraïna en el seu estadi o el d'una localitat propera.

L'equip dirigit per Mourinho només té programat públicament un amistós, contra el Tottenham el 30 de juliol. El dia 14, la Roma arranca la Serie A contra la Salernitana.

El Barça també ha informat que estudiarà prendre mesures legals contra el club italià.

Anar al contingut