La polèmica nova samarreta de la selecció espanyola de futbol
Futbol

La RFEF suspèn la presentació oficial de la nova samarreta de la selecció espanyola

Els jugadors de la "roja" senzillament se la posaran per a una sessió de fotos, però no faran l'acte previst per aquest dimecres després de l'entrenament matinal per la polèmica generada per la franja que recorda els colors de la bandera republicana

Actualitzat

Després de la polèmica generada arran de la nova samarreta de la selecció espanyola, amb la franja que recorda els colors de la bandera republicana, la Reial Federació Espanyola de Futbol ha decidit anul·lar l'acte de presentació oficial. Els jugadors de la "roja" senzillament se la posaran per a una sessió de fotos, però no faran l'acte previst per aquest dimecres després de l'entrenament matinal.

Tot i les crítiques rebudes, la Federació Espanyola i Adidas, la marca esportiva que ha dissenyat la samarreta, han fet un comunicat conjunt per aclarir que el llançament de la nova camiseta que ha de lluir el combinat espanyol en el pròxim Mundial de Rússia 2018 "està fora de qualsevol connotació política".

Els jugadors s'entrenen aliens a la polèmica

Aliens a tot l'enrenou generat, els jugadors convocats han fet un primer entrenament conjunt a les ordres de Julen Lopetegui. Els quatre futbolistes del Barça, Sergio Busquets, Jordi Alba, Andrés Iniesta i Gerard Piqué també han començat a preparar el partit amistós de dissabte a Màlaga contra Costa Rica.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut