Lydia Valentín posa amb les seves medalles olímpiques aquesta setmana al COE (Twitter Lydia Valentín)
Esports

La RFEF aparta la campiona olímpica Lydia Valentín del càrrec atorgat per Rubiales

L'esportista de Ponferrada va percebre 27.000 euros anuals com a integrant de l'Observatori d'Igualtat de la RFEF, però no consta que assistís a cap reunió

Redacció Esport3Actualitzat

Els canvis al voltant de la Reial Federació Espanyola de Futbol es continuen produint: l'esportista Lydia Valentín, medallista en halterofília i figura molt propera a l'expresident Luis Rubiales, també deixarà de pertànyer a l'organisme futbolístic i s'haurà d'acomiadar del sou de 27.000 euros que cobrava anualment de la federació.

Lydia Valentín formava part de l'Observatori de la Igualtat creat el 2020 i al qual també pertanyia Miguel García Caba, acomiadat fa poc.

Segons els mitjans Onda Cero i Relevo, l'esportista ha estat acomiadada per no assumir la responsabilitat del seu càrrec. Valentín va ser presentada el febrer del 2020 com una de les integrants de l'Observatori d'Igualtat, un òrgan impulsat per Luis Rubiales per garantir l'equitat en el futbol espanyol.

Segons empleats federatius, Valentín no ha estat mai vista per Las Rozas, seu de la federació, en els tres anys transcorreguts des de la creació d'aquest ens.

Amb aquest acomiadament, se segueixen succeint els moviments a la RFEF. Ja es van confirmar els adeus d'Andreu Camps, secretari general i mà dreta de Luis Rubiales; García Caba, director d'Integritat. La RFEF estudia també l'acomiadament del directors de comunicació, Pablo García Cuervo.

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut