Thiago Alcántara, en una imatge de la seva època al Liverpool
Thiago Alcántara en una imatge de la seva època al Liverpool (@LFC)
barça

La resposta de Thiago a Flick serà un sí amb asterisc

El fins ara futbolista s'unirà al Barça per a un període curt per no comprometre altres projectes futurs

Redacció Esport3Actualitzat

La proposta que el FC Barcelona ha adreçat a Thiago Alcántara, coincidint amb l'anunci de la seva retirada, perquè continuï vinculat al futbol com a ajudant de Hansi Flick rebrà resposta ben aviat. El gran dels Alcántara, que porta dos dies acudint a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, té clar el seu posicionament, que serà afirmatiu però amb condicions.

La participació de l'exfutbolista a l'staff del tècnic alemany es podria definir més com una col·laboració puntual que no pas com una incorporació. D'entrada, seria temporal i no s'estendria més enllà de l'estiu. Thiago acompanyaria Flick en la seva primera pretemporada com a blaugrana per fer-li més senzilla l'adaptació al club i la comunicació amb la plantilla. 

El principal motiu perquè el retorn de Thiago al club on es va forjar sigui efímer és que prefereix no comprometre altres projectes que té al cap, un dels quals és fer el curs d'entrenador per poder afrontar reptes més llargs a les banquetes en un futur. És conscient que només té 33 anys i molta reputació guanyada a la gespa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Anar al contingut