Jack Grealish celebrant el pas del Manchester City a la final de la Champions (Reuters)
Futbol

La resposta de Jack Grealish a les crítiques de Guti

L'extrem del Manchester City s'ha pres el seu temps per fer callar l'exmadridista

Actualitzat

José María Gutiérrez, Guti, no ha pogut trobar una estabilitat com a entrenador, però s'ha consolidat com a tertulià d'"El chiringuito". El seu passat madridista i els seus comentaris desacomplexats li han servit per fer-se un assidu del programa de Josep Pedrerol.

Després del partit d'anada de les semifinals de la Champions entre Reial Madrid i Manchester City, Guti va ser especialment crític amb el plantejament de Pep Guardiola i amb l'actuació de Jack Grealish. De l'internacional anglès va dir que "no se'n va de ningú".

 

La resposta de Grealish ha trigat uns dies a arribar, després del partit de tornada, en què el City va apallissar el Reial Madrid (4-0). L'exjugador de l'Aston Villa no va marcar a l'Etihad, però va tenir una bona actuació i va ser qui va iniciar la jugada del primer gol.

I amb aquesta actuació com a aval, ha recuperat el tuit on Guti s'esplaiava abans de conèixer la debacle madridista que suposaria el partit de tornada, per contestar-lo amb un emoji amb una cremallera a la boca.

Anar al contingut