BARÇA

La repassada de Stóitxkov a Dembélé: "No taquis l'escut"

L'exjugador del Barça ha criticat amb duresa l'actitud i el rendiment del futbolista francès des que va arribar al club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Hristo Stóitxkov no és d'aquelles persones que es mosseguen la llengua. El mític exjugador blaugrana sempre parla clar i, en aquesta ocasió, ho ha fet de Dembélé, després que el Barça li hagi demanat que abandoni el club. A la televisió nord-americana TUDN i amb la contundència que el caracteritza, Stóitxkov ha carregat contra el futbolista francès pel seu rendiment i per la seva actitud. "Almenys no taquis l'escut, deixa la samarreta i marxa", li ha demanat el búlgar.

Stóitxkov ha començat la diatriba fent referència als pobres números que està registrant Dembélé amb el Barça: "Ha jugat 20 partits sencers en quatre anys i mig, a la meva època m'estaria netejant les botes." I tot seguit ha qüestionat la implicació que ha demostrat el francès des que va aterrar al Camp Nou:

"Jo em vaig implicar com a estranger per saber què era el Barça, em vaig informar de l'època de Kubala, de Carrasco, de Lineker, de Bakero, de Salinas, coneixia la història. Tu, en canvi, no has entès què és el Barça. Si no vols estar al club almenys no en taquis l'escut, deixa la samarreta i marxa. I moltes gràcies per enganyar la gent fent veure que saps jugar a futbol, t'ho dic jo que vaig jugar en aquesta posició."

Amb aquests arguments, l'exjugador del Barça ha demanat a Laporta que faci fora Dembélé del club: "Senyor Laporta, obri la porta i que marxi, aquesta gent que no sent els colors que se'n vagi, jo sí que vaig suar la samarreta!" El búlgar també ha tingut unes paraules per a Xavi, a qui ha felicitat per haver-lo deixat fora de la llista de convocats contra l'Athletic Club a la Copa del Rei:

"Xavi, t'aplaudeixo per no dur-lo al vestidor, perquè aquest vestidor mereix respecte, 121 anys d'història mereixen respecte i si no en mostra, fora."

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut