Sergi Roberto en un partit de Champions al Camp Nou (Reuters)
Sergi Roberto en un partit de Champions al Camp Nou (Reuters)
Barça

La renovació de Sergi Roberto, amb el vistiplau de Xavi

La reunió prevista a les oficines del Barça amb els seus representants s'ha hagut d'ajornar fins a la setmana que ve. El nou entrenador ha demanat al club que lligui la continuïtat del reusenc

Per a Xavi Hernández, no hi ha dubtes. Sergi Roberto ha de seguir al Barça. I així ho va transmetre als responsables del club fa un parell de setmanes. La seva renovació, però, està encallada des de l'estiu. El club i els representants s'havien citat aquesta setmana per reprendre les converses, però la reunió s'ha hagut d'ajornar fins a la setmana que ve per problemes d'agenda.

Tampoc Sergi Roberto, amb contracte fins al 30 de juny del 2022, té cap dubte. No té cap intenció de marxar i està disposat a fer un esforç per encaixar el nou contracte en la nova realitat econòmica del Barça. No fa gaire, el reusenc tenia emparaulat un ajornament del salari d'aquesta temporada i una renovació a la baixa per dos anys més, fins al 2024.

 

Aquest serà, de fet, el punt de partida en la reunió programada per a la setmana que ve. El director de futbol del Barça, Mateu Alemany, ha de fer mans i mànigues per no disparar més del compte la massa salarial de la plantilla i, alhora, guanyar una mica de marge per inscriure els nous fitxatges, començant per Dani Alves. Com a mínim, sap quina és la postura de Xavi Hernández. Sergi Roberto entra en els plans de futur de l'entrenador.

Anar al contingut